top of page

Svarīgākie iemesli, kāpēc uz pasākumu noteikti vajadzētu pieaicināt fotogrāfu.

Pasākuma iemūžināšana ir svarīgs elements, kas palīdz saglabāt, atgādināt un atskatīties uz pasākuma notikumiem, emocijām un brīžiem.

Fotogrāfs var ne tikai uzņemt lieliskas bildes, bet arī palīdzēt sagatavoties pasākumam, sniedzot padomus par to, kā pasniegt sevi labākā gaismā, un nodrošināt, lai atmiņas no pasākuma būtu kvalitatīvas un ilgstošas. Spilgtas un jaudīgas fotogrāfijas noteikti ir uzņēmuma atpazīstamība!


Fotogrāfiju kvalitāte un kvalitatīvu atmiņu nodrošināšana:

Fotogrāfs ir profesionālis, kas zina un prot pareizi izmantot apgaismojumu, spēj saredzēt un noķert īstos mirkļus, lai radītu lieliskas bildes. Pasākumi mēdz notikt dažādās vietās, līdz ar to arī gaismas apstākļi ik reizi ir citi. Gaismas apstākļi ir viena no svarīgākajām niansēm, ko fotogrāfam būtu jāizprot, lai spētu nodrošināt atbilstošas kvalitātes fotogrāfijas.


Emocijas un mirkļi:

Fotogrāfs spēj fiksēt pasākumā notiekošās emocijas un neaizmirstamus brīžus, uz kuriem vēlāk var atskatīties ar smaidu uz sejas. Gatavošanās un pucēšanās uz pasākumu, ierašanās, mūzikas baudīšana, dejas un aktivitātes - tas viss norit tik ātri un tikpat ātri aizmirstās, ka vienīgais, kas spēj uzjundīt tā brīža emocijas, ir uzķertās fotogrāfijas.


Profesionāls skats:

Fotogrāfs var sniegt padomus par to, kā izskatīties labāk uzņemtajās fotogrāfijās un kā pasniegt sevi labākā gaismā.


Ērtība:

Fotogrāfs var palīdzēt Jums atbrīvoties pasākuma laikā un ļaut koncentrēties uz pasākuma baudīšanu, zinot, ka tiks nodrošināta svarīgāko brīžu fiksēšana un uzņemšana. Taču jāņem vērā - ja tiek plānots vērienīgs pasākums ar lielu dalībnieku skaitu, jārēķinās, ka ar vienu fotogrāfu var nepietikt. Pasākumos bieži vien tiek iecerēti arī foto stūrīši. Jāatceras, ka viens fotogrāfs nespēs vienlaicīgi uzķert interesantākos publikas momentus, būt pie skatuves, iemūžinot apbalvošanu, un paspēt apmierināt ikviena interesenta vēlmi nobildēties pie foto stūrīša.


Kopumā, izvēloties pasākuma fotogrāfu, varat būt droši, ka Jūsu atmiņas būs kvalitatīvas un ilgstošas, un visi pasākumā notiekošie brīži un emocijas tiks uzķertas.



Ar lielāko prieku izskatu piedāvājumus par pasākumiem, kuri notiek arī ārpus valsts robežām.

Ja vēlies saņemt cenu piedāvājumu savam pasākumam, droši sazinies ar mani, rakstot uz sandislazda@gmail.com vai aizpildi kontaktu sadaļu.



bottom of page